Σχετικά με εμάς

Από το 1990 για την δική σας απόλαυση!

Γιάτρας

Η ιστορία της επιχείρησης μας ξεκινάει το 1990 με τον Κ. Γιάτρα Βασίλειο ο οποίος ασχολήθηκε για πρώτη φορά με το εμπόριο κρεάτων. Το 2005  κατάφερε να επεκταθεί και στον τομέα μεταποίησης κρέατος δημιουργώντας  το εργαστήριο τυποποίησης και επεξεργασίας κρεάτων. Μετά από 12 χρόνια εμπειρίας στον χώρο κατάφερε να δημιουργήσει μια γκάμα διαφόρων προϊόντων τα οποία είναι αγαπητά σε όλο τον κόσμο.

Η επιχείρηση μας προμηθεύει την αγορά με κρέατα (χοιρινά-μοσχαρίσια-αιγοπρόβατα) που μεταφέρονται με ιδιόκτητα αυτοκίνητα σε πολλές περιοχές της Ελλάδας. Φυσικά ιδιαίτερα σημαντικο για εμάς είναι ο εξοπλισμός μας, που αποτελείται από μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας τα οποία χρησιμοποιούνται από το άριστα εκπαιδευμένο προσωπικό μας.

Ο συνδυασμός της γεύσης και της ποιότητας είναι αυτό που χαρακτηρίζει την επιχείρηση διατηρώντας πάντα την άριστη σχέση με τους πελάτες μας ικανοποιώντας όλες τις απαιτήσεις τους.

Οι αξίες μας

Ποιότητα

Εξυπηρέτηση

0c87a44

Τιμή

Χρόνος Παράδοσης

Αποστολή

Σεβασμός στον άνθρωπο και τις επιθυμίες του, τις οποίες υποσχόμαστε να τις ικανοποιήσουμε παρέχοντας του ασφαλή και ποιοτικά προϊόντα ικανοποιώντας την όρεξη και τις γευστικές του απαιτήσεις.

Όραμα

Να αποτελούμε την καλύτερη επιλογή στον χώρο της τυποποίησης κρεάτων δημιουργώντας δεσμούς και προσήλωση προς τους πελάτες μας.

Οι στόχοι μας

Προσήλωση στον πελάτη

Η ικανοποίηση των αναγκών των πελατών μας είναι ο βασικότερος στόχος εστιάζοντας στις σχέσεις και την συνεργασία μαζί τους.

Ακεραιότητα

Απαιτούμε υπευθυνότητα απέναντι στους εαυτούς μας και στους πελάτες μας. Η υπόσχεση μας, είναι εγγύηση.

Θετική Επιρροή και συνεχής βελτίωση

Στόχος μας είναι να ασκούμε θετική επιρροή στο περιβάλλον μας, να δημιουργούμε αξία με τους ανθρώπους που συνεργαζόμαστε και να βελτιωνόμαστε τόσο σαν άνθρωποι όσο και σαν επιχείρηση.