Το κομμάτι της μπριζόλας μπορούμε να το πάρουμε είτε από τον λαιμό είτε από την ράχη του χοιρινού. Προσφέρεται και με κόκκαλο αλλά και αποστεωμένη με δυνατότητα πιο λεπτής κοπής ανάλογα με τις επιθυμίες του καταναλωτή.
Το σουβλάκι είναι ιδιαίτερα δημοφιλές, παραμένει αναλλοίωτο με το πέρασμα των χρόνων και αποτελεί την βασική λιχουδιά της ελληνικής γαστρονομίας.
Το σουτζουκάκι δημιουργείται σε συνδυασμό χοιρινού και μοσχαρίσιου κρέατος ενώ προστίθενται αγνά και παραδοσιακά υλικά προσδίδοντας μια ιδιαίτερη γεύση στους καταναλωτές
Το σουβλάκι είναι ιδιαίτερα δημοφιλές, παραμένει αναλλοίωτο με το πέρασμα των χρόνων και αποτελεί την βασική λιχουδιά της ελληνικής γαστρονομίας.
Το κομμάτι της μπριζόλας μπορούμε να το πάρουμε είτε από τον λαιμό είτε από την ράχη του χοιρινού. Προσφέρεται και με κόκκαλο αλλά και αποστεωμένη με δυνατότητα πιο λεπτής κοπής ανάλογα με τις επιθυμίες του καταναλωτή.
Το σνίτσελ παρασκευάζεται από μπριζόλα ή από μπούτι τα οποία επιλέγονται από τον ίδιο τον πελάτη σύμφωνα με τις ανάγκες του και πανάρετε με μια εξαιρετικής ποιότητας χρυσαφή φρυγανιά
Το σουτζουκάκι δημιουργείται σε συνδυασμό χοιρινού και μοσχαρίσιου κρέατος ενώ προστίθενται αγνά και παραδοσιακά υλικά προσδίδοντας μια ιδιαίτερη γεύση στους καταναλωτές
Το παϊδάκι προσφέρεται είτε με κόκκαλο είτε χωρίς κόκκαλο. Αναμειγνύοντας το με συγκεκριμένα μπαχαρικά το κάνουν ιδιαίτερα μαλακό και προσιτό στο κοινό.
Το μπιφτέκι παρασκευάζεται από χοιρινό και μοσχαρίσιο κρέας, έχοντας ως κύριο συστατικό το φρέσκο κρεμμυδάκι σε συνδυασμό με επιλεγμένα μυρωδικά δίνοντας μια μοναδική και αξέχαστη γεύση.
Το χοιρινό κοντοσούβλι γίνεται από τα κομμάτια σπάλας και πανσέτας. Περιέχει μείγμα από φρέσκο κρεμμυδάκι και ντομάτας μαζί με διάφορες αρωματικές ύλες που εμπλουτίζουν την γεύση στον καταναλωτή.
Το κότσι είναι το κομμάτι κρέατος (χοιρινό -μοσχαρίσιο) που βρίσκεται από το γόνατο και κάτω και είναι κατάλληλο για ψήσιμο είτε στην σούβλα είτε στο φούρνο.
Η τηγανιά παρασκευάζεται από κομμάτια κρέατος σπάλας και αναμειγνύεται με διάφορα υλικά προκειμένου να γίνει όσο πιο μαλακή και γευστική επιθυμεί το κοινό μας.
Ο γύρος στήνεται σε ειδικές χάρτινες βέργες και χρησιμοποιείται κυρίως κρέας από κομμάτια σπάλας-πανσέτας ή μπούτι-πανσετας κατ επιλογή του πελάτη . Διαθέτει συστατικά που τον κάνουν μοναδικό συνδυάζοντας βότανα, διάφορα καρυκεύματα και εκχύλισμα μπαχαρικών.
Τα παραδοσιακά χωριάτικα λουκάνικα παρασκευάζονται από ανάμεικτα κρεατικά και ξεχωρίζουν για την ωραία γεύση τους, περιέχοντας φυσικά καρυκεύματα. Επιπλέον η επιχείρηση διαθέτει και τα περίφημα λουκάνικα τζουμαγιάς τα οποία περιέχουν 100% χοιρινό κρέας.