Ο γύρος στήνεται σε ειδικές χάρτινες βέργες και χρησιμοποιείται κυρίως κρέας από κομμάτια σπάλας-πανσέτας ή μπούτι-πανσέτας ή λαιμό κατ’ επιλογή του πελάτη . Περιέχει συστατικά που το κάνουν μοναδικό στη γεύση, συνδυάζοντας βότανα, διάφορα καρυκεύματα και εκχυλίσματα μπαχαρικών.
Το μπιφτέκι παρασκευάζεται από χοιρινό και μοσχαρίσιο κρέας, έχοντας ως κύριο συστατικό το φρέσκο κρεμμυδάκι σε συνδυασμό με επιλεγμένα μυρωδικά δίνοντας του μοναδική γεύση.
Το παϊδάκι προσφέρεται με ή χωρίς κόκκαλο. Αναμειγνύοντας το με διάφορα μπαχαρικά δημιουργούν μια υπέροχη γεύση καθιστώντας το ιδιαίτερα αγαπητό στους καταναλωτές.
Το σουβλάκι είναι ιδιαίτερα δημοφιλές, παραμένει αναλλοίωτο με το πέρασμα των χρόνων και αποτελεί την βασική λιχουδιά της ελληνικής γαστρονομίας.
Το μπούτι περιλαμβάνει δέρμα, ενώ το κρέας είναι πιο ζουμερό και λιπαρό από το στήθος.
Ιδανικό κρέας για την παρασκευή της θεωρείται το φιλέτο μπούτι καθώς την κάνει πιο ζουμερή.
Ζουμερό στήθος κοτόπουλο κατάλληλο για όλους τους τρόπους μαγειρέματος.
Παρασκευάζεται από φιλέτο στήθος ή μπούτι, ανάλογα με τις προτιμήσεις του καταναλωτή.
Το Λουκάνικο Τζουμαγιάς είναι ποικιλία λουκάνικου που παρασκευάζεται από χοιρινό κρέας και πρόβειο έντερο, ενώ προστίθενται διάφορα μπαχαρικά και βότανα.
Το μαριναρισμένο σουβλάκι αρνιού περιέχει φρέσκα μπαχαρικά και βότανα. Αποτελεί μια ιδιαίτερη επιλογή.
Χοιρινή τηγανιά από επιλεγμένα κομμάτια κρέατος, μαριναρισμένη με αρωματικά φυτά και βότανα σε ιδανικές αναλογίες.
Η τηγανιά παρασκευάζεται από επιλεγμένα κομμάτια κρέατος και αναμειγνύεται με διάφορα υλικά, κάνοντας το κρέας ιδιαίτερα μαλακό και γευστικό.
Το κομμάτι της μπριζόλας μπορούμε να το πάρουμε είτε από τον λαιμό είτε από την ράχη του χοιρινού. Προσφέρεται με κόκκαλο αλλά και αποστεωμένη, με δυνατότητα λεπτής κοπής ανάλογα με τις επιθυμίες του καταναλωτή.
Το παϊδάκι προσφέρεται με ή χωρίς κόκκαλο. Αναμειγνύοντας το με διάφορα μπαχαρικά δημιουργούν μια υπέροχη γεύση καθιστώντας το ιδιαίτερα αγαπητό στους καταναλωτές.
Το μπιφτέκι παρασκευάζεται από χοιρινό και μοσχαρίσιο κρέας, έχοντας ως κύριο συστατικό το φρέσκο κρεμμυδάκι σε συνδυασμό με επιλεγμένα μυρωδικά δίνοντας του μοναδική γεύση.
Η μοσχαρίσια μπριζόλα διατίθεται σε κόντρα μπριζόλα και σπαλομπριζόλα.
Το σουβλάκι είναι ιδιαίτερα δημοφιλές, παραμένει αναλλοίωτο με το πέρασμα των χρόνων και αποτελεί την βασική λιχουδιά της ελληνικής γαστρονομίας.
Το σουτζουκάκι δημιουργείται σε συνδυασμό χοιρινού, μοσχαρίσιου και αιγοπρόβειου κρέατος ενώ προστίθενται αγνά και παραδοσιακά υλικά.
Προέρχονται από τα πλευρά του ζώου. Αποτελούνται από λεπτό, μακρύ κόκαλο, με κρέας κατά μήκος τους, που καταλήγει σε, κυκλικού σχήματος, ψαχνό.
Το κότσι είναι το κομμάτι κρέατος (χοιρινό -μοσχαρίσιο) που βρίσκεται από το γόνατο και κάτω και είναι κατάλληλο για ψήσιμο είτε στην σούβλα είτε στο φούρνο.
Ο γύρος στήνεται σε ειδικές χάρτινες βέργες και χρησιμοποιείται κυρίως κρέας από κομμάτια σπάλας-πανσέτας ή μπούτι-πανσέτας ή λαιμό κατ’ επιλογή του πελάτη . Περιέχει συστατικά που το κάνουν μοναδικό στη γεύση, συνδυάζοντας βότανα, διάφορα καρυκεύματα και εκχυλίσματα μπαχαρικών.
Τα παραδοσιακά χωριάτικα λουκάνικα παρασκευάζονται από ανάμεικτα κρεατικά και ξεχωρίζουν για την ωραία γεύση τους, περιέχοντας φυσικά καρυκεύματα.