Ασφαλής ψύξη και απόψυξη κρέατος
Η υγιεινή και η ασφάλεια των τροφίμων είναι ένα ιδιαίτερα σημαντικό ζήτημα για το οποίο...
Τα μέρη του μοσχαρίσιου κρέατος και πως τα μαγειρεύουμε!
Σε προηγούμενο άρθρο μας αναφερθήκαμε στα κομμάτια χοιρινού κρέατος που επιλέγουμε ιδανικά για το φαγητό...
Ποιο κομμάτι κρέατος είναι ιδανικό για το φαγητό μας!
Πολλές φορές αναρωτιόμαστε ανάλογα με το φαγητό που θέλουμε να μαγειρέψουμε ποιο κομμάτι κρέατος να...
Διάκριση της εταιρίας Giatras για τα προϊόντα κρέατος Μπιφτέκι – Γύρο
Διάκριση της εταιρίας Giatras για τα προϊόντα κρέατος Μπιφτέκι – χρυσό μετάλλιο και Γύρο –...
Συμμετοχή της εταιρίας Giatras στην έκθεση Meat and Grill Days 2018
Η εταιρία μας Giatras, με πολυετή παρουσία στο χώρο της εμπορίας, επεξεργασίας και τυποποίησης κρέατος,...
Νέα θέση εργασίας – Υπάλληλος γραφείου
Η ομάδα μας μεγαλώνει και αναζητά ένα νέο υπάλληλο γραφείου για να ενταχθεί στο ανθρώπινο...
Πρωτεΐνη:Μύθοι και Πραγματικότητα
1) Ο ανθρώπινος οργανισμός μπορεί να αποθηκεύσει της πρωτεΐνης. Μύθος. Η απαιτούμενη ποσότητα πρωτεΐνης που...
Νέα θέση εργασίας
Η ομάδα μας μεγαλώνει και αναζητά ένα νέο συνεργατή για να ενταχθεί στο ανθρώπινο δυναμικό...
Κόκκινο κρέας: Γιατί χρειάζεται η κατανάλωση του;
Σύμφωνα με ευρήματα μιας μελέτης, άτομα που ακολουθούν δίαιτα με περιορισμένη κατανάλωση κόκκινου κρέατος (μπριζόλες,...