Τυποποίηση και Επεξεργασία Κρεάτος

Ποιότητα και Αξιοπιστία

Χοιρινό Κρέας

Όλα ξεκινούν από την Πρώτη Ύλη

Η άριστη ποιότητα του κρέατος (χοιρινό-μοσχαρίσιο-αιγοπρόβατα) οφείλεται στην προσεκτική επιλογή από αξιόπιστους και έμπειρους προμηθευτές. Το πλήρες εξοπλισμένο και τυποποιημένο εργαστήριο επεξεργάζεται την πρώτη ύλη κάτω από την συνεχή επίβλεψη του άρτια καταρτισμένου προσωπικού μας, κάνοντας αυστηρούς ελέγχους τόσο στην πρώτη ύλη όσο και στα συνοδευτικά έγγραφα που πιστοποιούν την νομιμότητα της διαδικασίας. Επιπλέον λαμβάνεται δείγμα για εργαστηριακό έλεγχο μέσω του οποίου εξετάζονται όλες οι χημικές και μικροβιακές παράμετροι.

Ιχνηλασιμότητα

Με την βοήθεια συστημάτων ιχνηλασιμότητας δίνεται η δυνατότητα να παρακολουθείται η πρώτη ύλη (ζώο) σε όλα τα στάδια της παραγωγής, επεξεργασίας, εξέτασης, μετακίνησης και έκθεσης του.

Γιάτρας | Τυποποίηση και Επεξεργασία Κρέατος

Τεμαχισμός- Αποστέωση

Με την βοήθεια του κατάλληλου εξοπλισμού που διαθέτει η επιχείρηση ακολουθεί η αποστέωση του κρέατος που γίνεται με τα σύγχρονα μέσα κοπής που χρησιμοποιούνται για τον τεμαχισμό των προϊόντων . Εφαρμόζονται αυστηροί κανόνες υγιεινής που ορίζονται από την αρμόδια νομοθεσία προκειμένου να εξασφαλίζεται η ασφάλεια τόσο των προϊόντων όσο και των εργαζομένων.

Επεξεργασία και Tυποποίηση κρέατος

Με στόχο την απόλυτη ικανοποίηση του καταναλωτή

Η μονάδα επεξεργασίας και τυποποίησης του κρέατος ασχολείται με την μεταποίηση (επεξεργασία) του κρέατος από την σφαγή του ζώου μέχρι και την παραλαβή από τον τελικό καταναλωτή . Στην ουσία δημιουργούμε την τελική μορφή η οποία θα ικανοποιήσει τις απαιτήσεις των πελατών μας προσαρμοσμένες στις ανάγκες τους. Πάνω σε κάθε συσκευασία βρίσκεται επισημασμένη η ταυτότητα του προϊόντος με την ημερομηνία παραγωγής και λήξης του προϊόντος. Επιπλέον παρέχονται οι απαραίτητες πληροφορίες που βοηθούν τον καταναλωτή στην συντήρηση και στον τρόπο χρήσης του προϊόντος.