Διάκριση της εταιρίας Giatras για τα προϊόντα κρέατος Μπιφτέκι – Γύρο

Διάκριση της εταιρίας Giatras για τα προϊόντα κρέατος Μπιφτέκι –  χρυσό μετάλλιο και Γύρο – χάλκινο μετάλλιο στην έκθεση Meat and Grill Days 2018. Στα πλαίσια της παρουσίας μας στην έκθεση Meat and Grill Days 2018 στις 10-12 Νοεμβρίου 2018 πραγματοποιήθηκε η 6η Οργανοληπτική Αξιολόγηση Προϊόντων Κρέατος και Κρεατοσκευασμάτων. Η καθιερωμένη αξιολόγηση ελληνικών προϊόντων με στόχο την ανάδειξη του γευστικού πλούτου των εγχώριων αλλαντικών και κρεατοσκευασμάτων, την προβολή των Ελλήνων παραγωγών και την προώθηση των προϊόντων τους στην ελληνική και διεθνή αγορά, είχε σαν αποτέλεσμα δύο πολύ σημαντικές διακρίσεις και για την εταιρία μας.

Ήταν ιδιαίτερη χαρά και τιμή για την εταιρία Giatras και τους ανθρώπους της η βράβευση με χρυσό μετάλλιο για το Μπιφτέκι και χάλκινο για το Γύρο. Η αξιολόγηση πραγματοποιήθηκε από εμπειρογνώμονες του χώρου και βάσει συγκεκριμένων αντικειμενικών κριτηρίων που αφορούν στην εμφάνιση, δομή – σύσταση, χυμώδες, οσμή και γεύση.

Για εμάς ήταν μια εξαιρετικά σημαντική διάκριση που έρχεται να επιβραβεύσει τη συνεχή προσπάθεια, την αγάπη μας γι αυτό που κάνουμε, καθώς και το όραμά μας να είμαστε η καλύτερη επιλογή για τους πελάτες μας.

Leave Your Comment Here